Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، مهرداد ترابیان، مجری توسعه ارتباطات روستایی وزارت ارتباطات گفت: اگر قطعی برق ادامه پیدا کند ممکن است با بحران ارتباطی در استان گیلان مواجه خواهیم شویم.

او با بیان اینکه به دنبال قطع برق ناشی از مشکلات بارش برف در گیلان برخی از سایت‌های تلفن همراه در این استان که ارتباطات را در این منطقه متصل نگه می‌داشتند، نیز قطع شدند، افزود: حدود ۳۰۰ سایت تلفن همراه در استان گیلان قطع شده است که سایت تاکنون ۱۰۰ با کمک ژنراتور وصل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجری توسعه ارتباطات روستایی وزارت ارتباطات با اشاره به اینکه عمده مشکلی که اکنون با آن مواجه هستیم، قطعی برق است، اظهار داشت: نگرانی ما از این است که با توجه به کمبود گازوئیل، سوخت ژنراتور‌هایی که برای سایت‌های تلفن همراه فرستاده‌ایم تمام شود و دوباره شاهد قطعی اتصال تلفن همراه و ثابت در برخی از مناطق استان باشیم.

ترابیان تصریح کرد: ژنراتور‌هایی که به مناطق مختلف فرستاده‌ایم تا عصر دوام می‌آورند، اما پس از آن اگر قطعی برق ادامه پیدا کند با بحران ارتباطی مواجه خواهیم شد.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بارش برف فناوری اطلاعات تلفن همراه قطعی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۳۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید

سرهنگ فدائیان ۱۶ اردیبهشت ماه با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به پیشرفت فناوری، امروزه بسیاری از خدمات بانکی به صورت غیرحضوری قابل انجام بوده و این خدمات از روش‌های گوناگونی مانند اینترنت بانک، همراه بانک و... قابل دریافت است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مجرمان سایبری با طراحی همراه بانک‌های جعلی بدافزار و قرار دادن نرم‌افزار‌ها در منابع نامعتبر مبادرت به دسترسی غیرمجاز به گوشی تلفن همراه و کارت بانکی کرده و اقدام به سرقت و برداشت غیرمجاز از حساب شهروندان می‌کنند.

سرهنگ فدائیان خاطرنشان کرد: شهروندان باید توجه داشته باشند که برای جلوگیری از این اقدام، حتما تلفن همراه خود را به آنتی ویروس معتبر تجهیز کرده و به طور مستمر آن را به روز رسانی نمایند. همچنین باید توجه داشته باشند که اطلاعات مهم مانند رمز اول کارت‌ها، کلمه عبور سامانه‌های بانکی، cvv ۲ و تاریخ انقضای کارت را بر روی گوشی تلفن همراه دخیره نکنند.

سرهنگ فدائیان به شهروندان توصیه کرد: برای نصب اپلیکیشن‌های بانکی حتما از سکو‌های عرضه نرم افزار موبایلی داخلی و یا سایت‌های رسمی بانک‌ها اقدام و از دریافت و نصب اپلیکیشن‌های آلوده که اکثرا لینک آن‌ها توسط مجرمان سایبری از طریق ارسال پیام و یا پیامک‌ها به وسیله پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی برای شما ارسال می‌شود، اکیدا خودداری کنید.

رئیس پلیس فتا استان سمنان از شهروندان خواست: در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک و مجرمانه مراتب را از طریق سامانه فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در کرج
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • اختلال‌های ارتباط مخابراتی در کهگیلویه و بویراحمد برطرف شد
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • نسل جدید تلفن‌های ثابت ویژه کسب و کارها
  • تداوم پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان با وجود بارندگی‌های اخیر
  • آغاز ساخت ایستگاه مخابراتی احمد آباد-جوزار بویین میاندشت
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم