Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@00:30:35 GMT

آب ۲۶۰۰ مشترک روستایی صومعه سرا قطع است

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۹۲۰۳۷

آب ۲۶۰۰ مشترک روستایی صومعه سرا قطع است

سید جلال سید محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ۱۵ روستایی شهرستان صومعه سرا با قطعی برق مواجه هستند، اظهار کرد: تخریب شبکه فشار متوسط و شکستگی و یا کج شدن پایه‌های فشار متوسط علت اصلی قطعی برق این روستاها است.

وی با بیان اینکه نیروهای اداره برق صومعه سرا به همراه اکیپ‌های کمکی از استان همدان و آذربایجان غربی در تلاش برای رفع خاموشی‌ها هستند، گفت: امیدواریم تا پایان روز جمعه و یا ابتدایی روز شنبه این خاموشی‌ها برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار صومعه سرا درباره شبکه‌های ارتباطی این شهرستان نیز بیان کرد: با توجه به قطعی برق، تلفن ثابت هفت مرکز مخابراتی شهرستان صومعه سرا در مناطق اباتر، بلگور، سیاه‌درویشان، هنده‌خاله، پشتیر، کوده و سس‌مس قطع است.

وی با اشاره به راه اندازی خطوط تلفن همراه با راه اندازی موتور برق در مرکز مخابراتی اباتر، تصریح کرد: متأسفانه هنوز تلفن‌های ثابت قطع است که در تلاش هستیم هر چه سریع‌تر قطعی‌ها رفع شود.

سید محمدی در ادامه به وضعیت آب شرب روستایی شهرستان صومعه سرا نیز اشاره کرد و افزود: از ۱۱۳ روستایی تحت پوشش شبکه آب آشامیدنی روستایی با ۲۴ هزار مشترک ۱۵ روستا با ۲۶۰۰ مشترک دچار قطعی هستند.

وی با بیان اینکه اداره راهداری صومعه‌سرا از شروع برف، با ۱۰ دستگاه گریدر، لودر و برف‌روب در محورهای اصلی و فرعی (۱۶۰) کیلومتر اقدامات لازم را انجام داد، گفت: از غروب سه‌شنبه تاکنون، ۷۱۶ کیلومتر راه روستایی و راه مرغداری‌ها در روستاهای شهرستان بازگشایی شد.

فرماندار صومعه سرا با اشاره به اینکه تمام راه‌های اصلی شهرستان باز و تردد در آن جریان دارد، ادامه داد: از همه شهروندان به خاطر قصور و کوتاهی‌ها در انجام خدمات رسانی عذرخواهی می‌کنیم.

کد خبر 4852467

منبع: مهر

کلیدواژه: صومعه سرا آب روستایی دهه فجر راهپیمایی 22 بهمن انتخابات 98 بارش برف بوشهر ایلام قزوین انقلاب اسلامی ایران انتخابات مجلس شورای اسلامی شهرکرد گرگان تعطیلی مدارس بیرجند شیراز شهرستان صومعه سرا قطعی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۲۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس

ایسنا/فارس مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس از تخریب تعدادی از راه‌ها و جاده‌های روستایی شهرستان ممسنی به‌دلیل شدت بارش‌های شب گذشته خبر داد.

غلام‌رضا غلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: شدت بارش‌ها دو خسارت به استان فارس وارد کرد؛ یکی تخریب مسیرهای روستایی شهرستان ممسنی و دیگری خسارت برخی محصولات کشاورزی بود.

وی با بیان اینکه فرمانداری و راهداری در حال ترمیم راه‌های روستایی هستند، ادامه داد: خساراتی به محصولات کشاورزی وارد شده است، زیرا ساقه‌های برخی محصولات شکسته شد و بخش‌هایی از زمین‌های کشاورزی توسط آب تخریب شد. لازم است جهاد کشاورزی سریعاً مستندسازی و میزان خسارت را اعلام کند.

غلامی تاکید کرد: ستاد بحران شهرستان‌ها و فرمانداری‌ها باید میزان خسارت واردشده را به ما اعلام کنند تا بتوانیم این موارد را اعلام و پیگیری کنیم. آنکه بیمه دارد، بیمه خسارت را جبران می‌کند و آن را که بیمه ندارد باید به ستاد مدیریت بحران کشور اعلام کنیم.

او اضافه کرد: میزان خسارت‌ها به آن حدی نیست که نگرانی وجود داشته باشد، ضمن اینکه خسارت جانی هم نداشتیم.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با بیان اینکه اکنون تمام محورهای مواصلاتی فارس باز و تردد روان است، گفت: بیشترین میزان بارندگی در این سال زراعی مربوط به شهرستان اردکان ۵۶۰ میلی‌متر، نورآباد ممسنی ۴۶۰ میلی‌متر و فیروزآباد ۴۲۰ میلی‌متر بوده است. سال پر بارش خوبی داشتیم و میزان بارش در شهر شیراز ۲۵۰ میلی‌متر بود.

غلامی بیان کرد: نکته مهم در این سال برای میزان بارش‌ها این است که آب‌ها را در استان نگه داریم و به سمت خلیج فارس جاری نشود. آبی که در تالاب‌ها و سدها جمع می‌شود برای استان نگهداری می‌شود. بهترین کار این است که با کارهای آبخیزداری و ایجاد بندهای مختلف خاکی و ملاتی، هلالی آبگیر، کاشت درخت و بذرپاشی، این آب‌ها را در استان نگه داریم.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با تأکید بر اینکه راه برون رفت فارس از خشکسالی، انجام کارهای آبخیزداری است، افزود: در این زمینه کم کار کرده‌ایم. امروز باید بتوانیم گزارشی برای نگهداری این میزان بارش‌ها در استان ارائه دهیم.

وی در پایان، با بیان اینکه سامانه بارشی هنوز از استان خارج نشده است و تا پایان امروز از استان خارج خواهد شد، گفت: ابرها تغییر پیدا می‌کنند و ممکن است در یک نقطه، بارش باران شدید باشد و در نقطه دیگر نباشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • سیل بخشی از تأسیسات آب آشامیدنی مناطق روستایی خوی را تخریب کرد
  • اختتامیه مسابقات هفت سنگ بانوان شهرستان بافق
  • بازنگری طرح هادی روستایی از اولویت‌های بنیاد مسکن بوشهر است
  • برگزاری یادواره شهدای گمنام شهرستان چاراویماق
  • امدادرسانی به ۲۶۰۰ هموطن متاثر از سیل در ۲۱ استان
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • سیل در 2 محور روستایی تربت جام
  • خط انتقال مخزن و ایستگاه روستا‌های پمپاز مجتمع ارسی متصل شد
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان + تصاویر