Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@03:17:48 GMT

تاثير قطعي برق در اختلالات تلفن همراه

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۴۰۲۵۸

تاثير قطعي برق در اختلالات تلفن همراه

خبرگزاری آریا- معاون امور پستی، ارتباطی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، قطعی برق و تجهیزات غیر مجاز را از عوامل اخیر اختلالات در تلفن همراه خواند.
به گزارش خبرگزاری آریا، مجید حقی گفت: اختلال از نگاه ما به این معناست که مثلاً مشترک شارژ دارد، اما به لحاظ فنی نمی‌تواند ارتباط برقرار کند و یا این که مشترک در دسترس نیست به این معنا که تلفن همراه او روشن است، اما امکان برقرار شدن ارتباط با او وجود ندارد و نوع دیگر اختلال در حین مکالمه رخ می‌دهد که یا قطع شود و یا مکالمه قابل فهم نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: مهمترین دلیل اختلالات تلفن همراه در بخش مکالمات در یک ماه اخیر به دلیل قطعی برق در شهر‌های کشور بود که در زمانی که برق قطع می‌شود بی تی اس‌ها و تجهیزات انتقال اطلاعات تلفن همراه روی باتری می‌افتد و از طرفی این باتری‌ها هم تا یک زمانی امکان خدمت دارد و شبکه را می‌تواند پایدار نگه دارد و پس از گذشت آن زمان طبیعتاً دچار قطعی می‌شود و این قطعی‌ها دو طرفه است یعنی هم نمی‌تواند فرد خودش تماس بگیرد و هم کسی نمی‌تواند با او تماسی داشته باشد.
معاون سازمان تنظیم مقررات گفت: علت دیگر اختلالات به سبب استفاده از تجهیزات غیر مجاز تقویت کننده آنتن تلفن همراه (رپیتر) است که در فرکانس‌های مختلف می‌تواند عمل و موجب اختلال و تداخل شود.
آقای حقی افزود: هدف استفاده از این تجهیزات این است که مثلاً اگر در نقطه‌ای از یک ساختمان یا زیرزمین آن پوشش وجود ندارد امواج به همه جای این ساختمان به طور یکسان منتشر شود (ایزوتروپیک) که بخشی از این امواج می‌تواند برای مشترکانی که در آن فضا نیستند اختلالاتی ایجاد کند.
وی گفت: البته سازمان تنظیم مقررات به دنبال شناسایی این تجهیزات همیشه بوده است و در زمان تأیید آن هم بررسی‌های لازم را انجام می‌دهد و اگر در حین بازرسی‌ها به مواردی بر بخورد جمع آوری می‌کند.
معاون سازمان تنظیم مقررات پوشش ندادن را از دیگر علل اختلالات تلفن همراه در بخش مکالمات خواند و افزود: ممکن است شهر‌ها نقاطی داشته باشند که به دلایل مختلف پوشش نداشته باشد و برخی مردم هم، چون نگرانند که بی تی اس در کنار خانه هایشان باشد با نصب آن مخالفت می‌کنند و متولیان این امر باید به مردم توضیح دهند و شفاف سازی کنند، اما واقعیت این است که مردم نگران هستند و این نگرانی‌ها باعث می‌شود در بسیاری از موارد که امکانش هم فراهم است اپراتور‌ها توان استقرار و نصب تجهیزات شان را در آن مکان‌ها به دلیل مخالفت‌های مردم نداشته باشند.
آقای حقی برخی تغییرات در بافت شهری و ساختمان سازی‌ها را نیز از دیگر دلایل اختلالات تلفن همراه خواند و گفت: روزانه ساختمان‌های مختلفی ایجاد می‌شود و بلند مرتبه سازی صورت می‌گیرد در حالی که اپراتور شبکه‌ای را طراحی کرده است و بسیاری از این موارد برایش به عنوان عوامل ناشناخته مطرح می‌شود و نمی‌تواند در طراحی هایش تغییر ایجاد کند و در نتیجه جایی که قبلاً پوشش داشته است اکنون دیگر پوشش ندارد و نیازمند نگاه و نصب جدید است.
وی افزود: ما تاکنون یک اشکال ساختاری و بنیادین در شبکه‌های ارتباطات سیار را رصد نکرده ایم و به ما هم گزارش نشده است و مهمترین علل اختلال در تلفن همراه همین مواردی بود که ذکر شد.
معاون سازمان تنظیم مقررات گفت: البته برخی اتفاقات هم می‌تواند تأثیراتی بگذارد که البته این تأثیرات معنادار نیست که نمونه آن سرقت برخی از تجهیزات سایت هاست که می‌تواند به صورت مقطعی اختلالاتی ایجاد کند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، آقای حقی افزود: برخی مواقع هم وقتی با قطعی فیبر مواجه می‌شویم تا زمان رفع مشکل اختلاف وجود دارد، اما در یک سال اخیر ما هیچ اتفاق ساختاری ندیده ایم که بخواهیم آن را عامل اختلالات تلفن همراه توصیف کنیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تاثیر قطعی برق اختلالات تلفن همراه سازمان تنظیم مقررات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۰۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با انتخاب یک تلفن سانترال حرفه ای، کسب و کارتان را مدیریت کنید

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، شرکت های موفق و صاحبین کسب و کارهای اینترنتی برای حفظ ارتباط موثر با مخاطبین به یک یا چند خط تلفن نیازمند هستند. داشتن تلفن سانترال حرفه ای به مدیریت بهتر خطوط ارتباطی تلفن کمک می کند و کاربرد فراوانی دارد. این دستگاه در زمینه فعالیت های تجاری بسیار موثر است و به عنوان یکی از ضروری ترین دستگاه ها برای تجربه ارتباط کاربردی و مداوم با مشتریان شناخته می شود.

سیستم سانترال با ارائه خطوط تلفن با قابلیت پاسخگویی بی حدو مرز نظر بیشتر شرکت ها را به خودش جلب کرده است و استفاده از این سیستم ارتباط افراد در بخش های مختلف را راحت می کند. اگر شما هم تصمیم به راه اندازی این سیستم دارید، خوب است با مفهوم ها و طرز کار آن آشنا شوید. همچنین بدانید چه تاثیر بر ارتقا کسب و کار و ارتباطات می گذارد.

نحوه کار تلفن سانترال حرفه ای

مراکز تلفن یا همان سانترال از گذشته های دور توسط افراد، شرکت ها و سازمان ها استفاده می شد. این دستگاه با پیشرفت و تحولات گسترده ای روبرو است و امکانات موثری در اختیار مخاطبین قرار می دهد.

سانترال های باکیفیت و حرفه ای بسیار پایدار و مطمئن هستند و بدون نگرانی ارتباط داخلی و خارجی را ایجاد می کند. نحوه کار پس از اینکه نصاب سانترال، راه اندازی آن را انجام داد بدین گونه است که تلفن های داخلی دفتر را به شبکه تلفن متصل می سازد. به همین خاطر، تلفن سانترال ارتباطی بین کارمندان دفاتر با کارمندان دیگر دفاتر ایجاد می کند. علاوه براین، امنیت بیشتری برای برقراری تلفن فراهم می سازد که در تماس های معمولی مشاهده نمی شود و قابلیت تماس کنفرانسی را دارد.

شرکت ها با کمک سیستم سانترال، ارتباط موثری بین کارمندان و تیم های مختلف شکل می دهد و تماس های خارجی را بر پایه پروتکل صوتی روی اینترنت یا خطوط تلفن آنالوگ و دیجیتال برقرار می کند. این تلفن چندین خط تلفن را به وسیله یک تلفن رومیزی دریافت می کند. داخل آن از چند پورت استفاده شده و به ورودی های خطوط وصل است. تعدادی از پورت نیز به خطوط داخلی شرکت متصل می شود. پس هنگامی که فرد با اپراتور ارتباط می گیرد، تماس او به کمک کدهای خاص رمزگشایی می شود و در آخر، به یکی از خطوط اصلی ارتباط پیدا می کند.

ویژگی های سانترال حرفه ای

به طور کلی این سیستم برای مدیریت خطوط تلفن کاربرد دارد و بر پایه ویژگی های زیر طراحی شده است:

ارتباط داخلی رایگان و سریع

در انتظار ماندن چند نفر پشت هر خط

ارائه منشی تلفنی

قابلیت ضبط و پیگیری تماس های دریافتی

دسترسی راحت و سریع مخاطبین به اپراتورها

کنترل و نظارت بهتر خطوط

سانترال همانند یک مرکز مخابراتی است که تمامی خطوط را روی یک تلفن دریافت می کند و موجب دسترسی راحت به چند خط شهر به طور همزمان می شود.

مزایا و معایب تلفن سانترال حرفه ای

هر سیستمی دارای مزایا و معایب خاص است. با دانستن آن ها به درک بهتری از عملکرد سیستم می رسید. یکی از مزایای تلفن سانترال ، دریافت خدمات پشتیبانی سانترال از شرکتی است  که سانترال خریداری کرده اید. در ادامه به معرفی  مزایا و معایب تلفن سانترال و مقایسه آن ها می پردازیم:

مزایای تلفن سانترال حرفه ای

نصب و راه اندازی راحت

ترکیب با برنامه های کاربردی

قابلیت تبدیل به منشی اتوماتیک

تجمع خطوط تلفن

ارتباط رایگان میان اتاق و کاربران

راهنمایی مشترکین به دیگر اپراتورها

معایب تلفن سانترال حرفه ای

هزینه بالا پشتیبانی

نیازمند تخصص و مهارت کافی برای نگهداری

عدم اتصال مناطق دور از سیستم اصلی

هزینه بالا ارتقا و پیکربندی

مقایسه تلفن های سانترال حرفه ای

تلفن سانترال در محیط های اداری، سازمان و ... در حال استفاده است و در مدل های مختلف ارائه می شود. در این بخش به معرفی انواع تلفن های سانترال و مقایسه آن ها می پردازیم:

تلفن آنالوگ

این تلفن به دو مدل رومیزی و بی سیم در دسترس است و قیمت مناسبی نسبت به دیگر گوشی ها دارد. اما کارایی و قابلیت های آن نسبت به گوشی های استاندارد سیستم کمتر است.

برخی مدل های آنالوگ از نمایشگر بهره مند هستند و با قابلیت ارسال اطلاعات نمایشگر، شماره مخاطبین را به نمایش می گذارند. سازگاری این مدل ها با دستگاه های سانترال بسیار بالا و برای نصب آن به یک زوج سیم نیاز است.

تلفن تحت شبکه

تلفن تحت شبکه روی بستر شبکه اجرا می شود و نیازی به کابل کشی جداگانه ندارد. این تلفن جز جدیدترین تلفن های مرکزی سیستم سانترال است که کیفیت صدای بالایی دارد و به راحتی پشتیبانی می شود.

تلفن هایبرید

این تلفن برای دستگاه های کم ظرفیت است و برای اجرا نیاز به دو زوج سیم یا چهار رشته سیم دارد. برای اجرای تلفن هایبرید هزینه های زیادی نیاز است.

تلفن دیجیتال

تلفن های دیجیتال با امکانات زیادی ارائه می شود و به کمک یک زوج سیم دیتا شروع به کار می کند. برای تهیه آن باید هزینه بیشتری نسبت به تلفن های معمولی پرداخت کنید، اما قابلیت های آن بسیار گسترده است. زیرا دکمه ها نسبت به تلفن معمولی عملکرد بهتری ارائه می دهد.

معرفی برندهای تلفن سانترال حرفه ای

دستگاه های سانترال با ایجاد ارتباط موثر منجر به ارتقا سرعت روند کاری شده است و از هزینه های کسب و کارها می کاهد. با راه اندازی تلفن گویا، کارمندان با ارتباط راحت با یکدیگر به صحبت می پردازند و قابلیت ثبت گزارش از نحوه پاسخگویی مشتریان وجود دارد. برندهای مختلفی در زمینه تولید تلفن سانترال فعالیت دارند که شناخته شده ترین آن ها شامل موست، گرند استریم، سیسکو، آوایا، زیمنس و پاناسونیک است.

برای انتخاب مناسب از برندهای تلفن سانترال عوامل مختلف مانند تعداد کارکنان، ارتباط های مختلف درون سازمان و دیگر ویژگی ها در نظر گرفته می شود. در ادامه با بهترین برند سانترال و ویژگی های هر کدام آشنا می شوید:

پاناسونیک

این برند فعالیت خود را از سال 1918 آغاز نمود و به عنوان یکی از بهترین برندهای تولیدکننده تلویزیون در جهان است. محصولات الکتریکی و الکترونیکی پاناسونیک در محیط های خانگی، تجاری و صنعتی استفاده می شود و سهم زیادی از بازار را از آن خود کرده است.

موست

مدل های هوشمند این برند کارایی بی نظیری دارد و برای کسب و کارهای کوچک انتخاب مناسبی است. تلفن های هوشمند موست بر پایه IP موجب دسترسی راحت و همیشگی می شود و دسترسی راحتی نیز دارد.

سیسکو

این برند یکی از شناخته شده ترین برندهای تولیدکننده تجهیزات شبکه است که محصولات گسترده ای در حوزه شبکه و ارتباطات ارائه می دهد. از جمله دستگاه های ارتباطی سیسکو، سانترال IP است که برای خطوط آنالوگ و شبکه بی سیم انتخاب مناسبی است.

بهترین سانترال برای کسب و کار کوچک کدام است؟

مناسب ترین سیستم تلفن برای کسب و کار کوچک باید ویژگی های لازم را داشته باشد. دسترسی به سیستم از هر مکانی برای این دسته از کسب و کارها بسیار اهمیت دارد، مخصوصا کسب و کارهایی نوپا که محل مشخصی ندارند. معمولا تکنولوژی های ارتباطی با استفاده از اینترنت مناسب آن ها است، زیرا موجب کاهش هزینه های تلفنی می شود و انعطاف پذیری بالایی دارد. همچنین بسیار ساده راه اندازی می شود و برای استفاده نیاز به دانش خاص ندارد. پس با بررسی مدل های مختلف سانترال می توانید گزینه مناسب برای کسب و کار کوچک انتخاب کنید. برای مثال مدل KX-TDA100DBA یکی از پیشنهادهای موثر است که به حالت اولیه از 8 خط شهری، 24 خط آنالوگ داخلی و 4 خط خارجی پشتیبانی می کند.

سخن پایانی

نصب و راه اندازی سانترال حرفه ای برای کسب و کارهای کوچک و بزرگ جز واجبات است و بخشی از برنامه ریزی های مدیریت و ارتباط مشتریان را پوشش می دهد. این سیستم به گونه ای طراحی شده است که در هر لحظه پاسخگو مشتریان باشد و خطوط تلفن با سرعت بالا مدیریت می شود.

فروشگاه اینترنتی جهان ارتباط امید به آدرس jahanertebatomid.ir با 15 سال تجربه در زمینه ارائه خدمات تجهیزات مخابراتی و سیستم حفاظتی امنیتی  ویدئوپروژکتور در تهران و سایر شهرستان ها فعال میباشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در کرج
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • نسل جدید تلفن‌های ثابت ویژه کسب و کارها
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • با انتخاب یک تلفن سانترال حرفه ای، کسب و کارتان را مدیریت کنید
  • مطالعه یک ماده مغذی، مسیری برای درمان اختلالات مغزی!
  • اجرای فیبر نوری در سطح شهرستان زابل
  • هشدار مرسک درباره ادامه اختلالات کشتیرانی در دریای سرخ
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم