Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مشکل عدم دسترسی به اینترنت و نبود آنتن تلفن همراه همواره در استان زنجان یکی از مهم‌ترین مشکلات مشترکان است و این روز‌ها خاموشی برق که قطعی اینترنت و ضعف آنتن‌دهی موبایل را نیز در پی دارد بر مشکلات محصلان نیز افزوده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، داستان تکراری خاموشی برق تبدیل به چالشی در میان صاحبان صنایع، بخش کشاورزی و استفاده کنندگان از این انرژی در بخش خانگی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه که اعلام می‌شود این است که کاهش میزان بارندگی‌ها و عدم ذخیره‌سازی حجم مورد نیاز آب در پشت سد‌ها و افزایش مصرف برق با رسیدن به روز‌های گرم سال سبب اعمال خاموشی‌های زودرس اجباری می‌شود. 

اما این قطعی برق در این روز‌ها سبب بروز مشکلات اساسی دیگری برای قشر دانش‌آموز و دانشجو نیز شده است چرا که قطعی برق قطع آنتن‌های موبایل و اینترنت را نیز در پی دارد و در شرایطی که در برخی ادارات دورکاری انجام می‌گیرد و با توجه به اینکه دانش‌آموزان در حال برگزاری امتحانات آنلاین پایان ترم هستند نبود اینترنت دردسرساز شده و این مشکل نارضایتی را در بین مشترکان شبکه اینترنت تلفن همراه و ثابت افزایش داده است.

با این حال با اینکه مسئولان از این موضوع کاملا مطلع هستند اما در طول روز‌های گذشته اقدام به اعمال خاموشی‌های بدون برنامه برق کردند که این موضوع حتی در مسابقات آنلاین قهرمانی شطرنج آسیا اثر گذاشته و سبب شد تا شطرنج باز ایرانی به دلیل قطعی ناگهانی برق و قطعی اینترنت در مقابل حریف خود شکست بخورد با این حال این مسئله قطعا تنها مشکلی نیست که با قطعی برق و اینترنت به افراد جامعه حادث شده است.

با این اوضاع در استان زنجان حتی در شرایط عادی دسترسی به اینترنت تلفن همراه در تمام نقاط شهرستان‌ها خصوصا در روستا‌ها میسر نیست از سویی دیگر با اینکه وزیر ارتباطات در سفر خود به زنجان قول اتصال تمام روستا‌های بالای 20 خانوار به اینترنت پر سرعت تا پایان سال 99 را داده بود اما این وعده هم عملی نشده است. بنابراین با وجودی که برخی از روستا‌ها از اینترنت بهره‌مند شده‌اند اما عدم اتصال به اینترنت و استفاده از شبکه، عدم آنتن‌دهی موبایل، قطعی برق و نبود اینترنت تلفن خانگی و در نهایت اینترنت همراه نارضایتی اقشار مختلف را در پی دارد و سوال مردم این است چرا باید در روستا‌هایی که حتی اذعان می‌شود به اینترنت پر سرعت متصل شده آنتن‌دهی و اینترنت همراه در شرایط مطلوبی قرار ندارد؟ چرا با هر قطعی برق باید روستانشینان شاهد قطعی اینترنت نیز باشند؟ چرا راهکاری برای اعلام زمان‌بندی قطعی برق و اینترنت ارائه نمی‌شود تا در این روز‌ها که امتحانات دانش‌آموزان آنلاین برگزار می‌شود مشکل ایجاد نشود؟

واکنش دبیر فدراسیون شطرنج به قطع برق و حذف شطرنج‌بازان کشورمان225 روستای استان همدان تحت پوشش اینترنت پرسرعت همراه اول قرار گرفتکلاهبرداری اینترنتی در صدر کشفیات جرایم فضای مجازی کردستان استاستان خراسان شمالی در رتبه 21 ضریب نفوذ اینترنت قرار دارد

در این راستا حامد سرائی، مدیر‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان در گفت‌و‌گو با تسنیم اظهار داشت: با قطعی برق، شرکت‌هایی که شبکه آن‌ها و تجهیزاتشان روی مرکز مخابراتی نصب است دچار مشکل در سرویس‌دهی و خدمات رسانی به مشترکان خود نمی‌شوند چرا که در مراکز مخابراتی برق اضطراری وجود دارد برق از ژنراتور‌ها تامین می‌شود و قطعی برق شاید تا چند ساعت بر سرویس‌دهی شرکت‌های اینترنتی تاثیر سو نداشته باشد.

وی افزود: البته با قطعی گسترده برق در مناطق امکان سرویس‌دهی کامل از بین می‌رود با این حال با قطع بدون برنامه برق، ارتباطات تلفن همراه مختل می‌شود.

قطعی اینترنت

مدیر‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان گفت: سایت‌های تلفن همراه به واسطه برق کار می‌کنند. هرچند باتری سایت‌ها می‌تواند تا چند دقیقه پس از قطعی برق، سایت را روشن نگه دارد اما زمانی که برای مدت زمان طولانی برق قطع می‌شود سایت نیز خاموش می‌شود به همین دلیل برخی مشترکین با قطع برق با قطعی یا اختلال در ارتباط یا اینترنت مواجه می‌شوند.

وی تصریح کرد: بعد از شیوع ویروس کرونا پهنای باند مصرفی اینترنت استان به میزان 56 درصد افزایش یافته است و تقریبا باند ورودی استان نیز به دو برابر رسیده است.

سرائی با اشاره به اینکه هم‌اکنون 87 درصد از روستا‌های بالای 20 خانوار استان از اینترنت پر سرعت بهره‌مند شده و در حال استفاده هستند، گفت: شرکت ارتباطات و فناوری اطلاعات در تلاش است تا تمام روستا‌های بالای 20 خانوار استان را به اینترنت پر سرعت مجهز کند.

با این اوصاف، آنچه که نمود کامل دارد این است که در استان زنجان نه تنها وعده وزیر ارتباطات برای پوشش صد درصدی روستاهای بالای 20 خانوار برای اینترنت پر سرعت هنوز که هنوز است محقق نشده بلکه همان روستا‌هایی که بر مجهز شدن آن‌ها به اینترنت پر سرعت اذعان می‌شود همواره مشکلات عدم دسترسی به اینترنت و نبود آنتن تلفن همراه وجود دارد. از سویی دیگر قطعی‌های مکرر، بدون برنامه و چند ساعته برق مشکلات دسترسی به اینترنت به ویژه در روستاها را در شرایط حاضر و فصل امتحانات صد چندان کرده و مردم از مسئولان انتظار دارند برای بهبود شرایط اقدام کارسازی انجام دهند.

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اینترنت پر سرعت بالای 20 خانوار دسترسی به اینترنت قطعی اینترنت استان زنجان تلفن همراه قطعی برق روستا ها روز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۶۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد

رئیس آموزش و پرورش عشایر استان گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته امتحانات نهایی پایه متوسطه امسال برای نخستین بار در مدارس عشایری دخترانه سرآبتاوه، شهید اندرخور پوله و سیدالشهدای چهارتخته برگزار می‌شود.   علی رحیمی افزود: پیش از این امتحانات پایان سال تحصیلی مقطع متوسطه در مدارس امام محمد باقر موشمی، امام هادی برد پهن، نخبگان گنجه‌ای و امام علی پهون برگزار می‌شد.   وی ادامه داد: دانش آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم کهگیلویه و بویراحمد در صورت اخذ نشدن این مجوز باید کیلومتر‌ها راه سخت گذر را با خودرو یا موتور سیکلت برای شرکت در این آزمون پیمایش می‌کردند.   رحیمی بیان کرد: ۱۲۰ دانش آموز در این چهار حوزه امتحانی افزون بر خطرات جاده‌ای هزینه‌های زیادی را برای طی کردن در مسیر‌های سخت گذر می‌پرداختند.   رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: آزمون نهایی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم برای دانش آموزان استان در هفت حوزه برگزار می‌شود.   رحیمی اظهار کرد: بیش از ۵۳۰ نفر نیروی آموزشی و اداری کار آموزش سه هزار و ۷۱۱ دانش آموز عشایری را در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ برعهده دارند.   وی ابراز کرد: این دانش آموزان به‌صورت ثابت، نیمه ثابت و سیار زیر پوشش آموزش‌های تحصیلی در مقطع ابتدایی این اداره کل قرار گرفته اند.   مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و عشایر استان‌های بوشهر، فارس، چهارمحال و بختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.   چهار درصد جمعیت دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد یعنی سه هزار و ۷۱۱ دانش‌آموز را، دانش آموزان عشایری تشکیل می‌دهند. باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • طراحی سؤالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • چه نوع سؤالاتی در امتحان نهایی طرح می‌شود؟
  • برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم چگونه تصحیح می شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی چگونه طراحی می‌شود؟
  • جزئیات تصحیح برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم
  • برگزاری امتحانان نهایی دانش آموزان در ۱۱۰ حوزه امتحانی چهارمحال و بختیاری