Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی صنعت برق گفت: اپراتورها و دکل‌های تلفن همراه باید مجهز به باطری‌های شارژی باشند تا در صورت نیاز مشکلی در تامین برق نداشته باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مصطفی رجبی مشهدی در گفت‌وگویی اظهار کرد: اپراتورهای تلفن همراه و  دکل‌های این شرکت‌ها اصولاً باید مجهز به باطری‌های شارژشونده هستند تا در مواقع ضروری از آن استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این باطری‌ها کمک می‌کند در مواقعی که به هر دلیلی برق قطع شد، نیاز اپراتورها را پاسخ داده تا بدون برق نمانند و ارتباطات دچار مشکل نشود.

مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران گفت: درصورتی‌که باطری شارژی اپراتور تلفن همراه نقصی پیدا کرد، اپراتورها باید دراسرع‌وقت برای رفع نقص اقدام کنند تا در صورت نیاز با مشکل روبرو نشوند.

رجبی مشهدی ادامه داد: روز گذشته مصرف برق کشور به عدد ۵۹ هزار و ۸۰۰ مگاوات رسید که عدد بسیار بالایی است. با این‌ وجود توانستیم با مدیریت مصرفی که اعمال شد برق کشور را بدون اعمال هیچ‌گونه خاموشی تأمین کرده و مشکلی هم ایجاد نشد.

به گزارش ایرنا، سال گذشته آنتن دهی و عدم دسترسی به اینترنت تلفن همراه همزمان با قطعی برق در مناطق مختلف تهران رخ داد و با خاموشی‌ها آنتن‌های BTS تلفن همراه نیز از کار می‌افتادند، در حالی که آنتن‌های BTS هنگام بروز قطعی برق  بایدبه طور اتوماتیک از باتری اضطراری استفاده کنند.


انتهای پیام/
منبع: ایرنا

منبع: دانا

کلیدواژه: تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۲۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام لوکوموتیو‌های مسافری و باری به دوربین مجهز می‌شود

مدیرکل ایمنی و نظارت بر شبکه راه‌آهن گفت: طبق پیش‌بینی‌ها ظرف ۳ تا ۴ ماه آینده تمام لوکوموتیو‌های مسافری، باری و مانوری به دوربین مجهز شوند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حمید گوگوچانی، مدیرکل ایمنی و نظارت بر شبکه راه‌آهن، گفت: از اقدامات مهمی که سال گذشته انجام شد و بازخورد خوبی برای بررسی سوانح داشت نصب دوربین در لکوموتیو‌های مسافری بود که این اقدام با دستور مدیرعامل برای نصب دوربین در لکوموتیو‌های باری بخش دولتی و خصوصی هم انجام شد.

مدیرکل ایمنی و نظارت بر شبکه راه‌آهن در ادامه تاکید کرد: به دلیل تنوع بیشتر لکوموتیو‌های باری نسبت به مسافری، این اقدام در مراحل آزمایش اولیه است و پیش‌بینی می‌شود ظرف ۳ تا ۴ ماه آینده تمام لکوموتیو‌های مسافری، باری و مانوری به دوربین مجهز شوند. یک دوربین داخل کابین را رصد می‌کند و برای کمک به مأمورین عملیاتی است و دوربینی که بیرون کابین نصب می‌شود برای پایش زیرساخت و طول خط است.

گوگوچانی خاطرنشان کرد: نصب دوربین به طور ویژه در مراجع خارج از راه آهن اهمیت دارد؛ زیرا بسیاری از برخورد‌ها در سوانح شخص ثالث، خودکشی بود که به دلیل عدم وجود مستندات امکان اثبات نداشتیم که با نصب دوربین این مساله رفع شد و بسیاری از پرونده‌های راه‌آهن شفاف می‌شود.

دیگر خبرها

  • دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در کرج
  • تجهیز ۲۰ میلیارد تومانی هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری
  • پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی (فیلم)
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • اجرای فیبر نوری در سطح شهرستان زابل
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • تمام لوکوموتیو‌های مسافری و باری به دوربین مجهز می‌شود
  • تمام لکوموتیوهای مسافری و باری به دوربین مجهز می‌شود